søndag 9. oktober 2011

KJØP ROSA SLØYFE-vis omtanke-

KJØP ROSA SLØYFE - VIS OMTANKE!
hender_sloyfe_R

Vær med å støtte Rosa Sløyfe - vis omtanke:

1 av 12 kvinner i Norge vil utvikle brystkreft i løpet av livet. 
Takket være forskning overlever stadig flere, men videre forskning er nødvendig for å redde enda flere.
Med din støtte blir Rosa Sløyfe enda sterkere i kampen for dem som rammes av brystkreft.

En rosa måned
Gjennom hele oktober farges Norge rosa ved at aksjonens samarbeidspartnere og privatpersoner engasjerer seg i kampen mot brystkreft. Foreningen for brystkreftopererte og Kreftforeningen, partene bak aksjonen i Norge, planlegger også en rekke arrangementer for å informere om og skape oppmerksomhet om saken. I løpet av de årene Rosa Sløyfe har vært markert i Norge, har det blitt samlet inn bortimot 50 millioner til brystkreftforskning og brystkreftrelaterte prosjekter.
Om Rosa Sløyfe

Rosa sløyfe-aksjonen er en internasjonal folkebevegelse, og i Norge står Foreningen for brystkreftopererte (FFB) og Kreftforeningen sammen om aksjonen. Aksjonen har blitt arrangert i Norge siden 1999.  

Foreningen for brystkreftopererte (FFB) jobber for brystkreftopererte og deres pårørende.  Foreningen driver frivillig landsomfattende likemannsarbeid og holder medlemsmøter og kurs. Foreningen er et talerør for brystkreftdiagnostisertes rettigheter og ivaretar pasientgruppens interesser.  FFB har for tiden 62 lokalforeningen.

Kreftforeningen er en landsdekkende organisasjon for frivillig kreftarbeid i Norge.  Kreftforeningen lever av innsamlede midler og støtter kreftforskning, tar initiativ til forbedringer i kreftomsorgen og setter helsepolitiske problemer på dagsorden.
Aksjonen har sitt opphav i USA der amerikanske kvinner på begynnelsen av 1990-tallet krevde større bevilgninger til brystkreftforskning. Siden den gang har organisasjoner, bedrifter og privatpersoner viet oktober måned til Rosa sløyfe-aksjonen. Det arrangeres ulike rosa aktiviteter og bygninger lyses opp i rosa, men først og fremst går man med den rosa sløyfen for å støtte opp om aksjonen og vise sin solidaritet med brystkreftrammede.

Finn mer informasjon her:

FOR HVERT SOLGTE PRODUKT GÅR 50,- KRONER TIL KREFTFORENINGEN OG BRYSTKREFT KAMPANJEN!
 
  Tilbake til startsiden Til toppen av siden

© 2011 PanoramaGruppen | Alle priser er veiledende utsalgspriser inkl. mva. | Vi tar forbehold om eventuelle feil | Tlf. 37 00 36 00

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar